Wanderful Assistant

Krijg meer tijd…

Krijg meer tijd om je bedrijf te laten groeien.

Krijg meer tijd om te werken aan taken die jou energie geven.

Krijg meer tijd om te reizen en/of te besteden met je familie en vrienden.

En natuurlijk het allerbelangrijkst: meer tijd voor jezelf!


Ik help je graag om dit alles te bereiken.

Er zijn heel veel dingen die je moet doen als je een eigen bedrijf hebt. Niet alle dingen zijn echt je ding of je wilt er gewoon geen tijd aan besteden. Want deze werkzaamheden vergen tijd. Tijd die jij beter kunt besteden aan het verkopen van je producten of diensten.

Hieronder lees je welke werkzaamheden ik voor je kan doen. 

Wanderful Website

Een fantastische website. Misschien heb je er al één. Misschien heb je er één nodig. Waar haal je alleen de energie en tijd van om een website te maken en onderhouden?

Wonderlijke webinar

Nee, ik ga het webinar niet voor je geven, Ik zorg ervoor dat alles in orde is zodat jij je webinar kan geven. Want jij bent daar natuurlijk veel beter in!

Effectief Email systeem

Zou het niet fantastisch zijn als jij niet elke keer iedereen zelf hoeft te mailen als je een fantastische aanbieding hebt of fantastische content wilt delen. Ja, natuurlijk!

 

Andere Technische Dingen

Ja, andere technische dingen. Wil je weten wat ik nog meer voor je kan doen? Email me.


rawpixel-com-561415-unsplash.jpg

Wanderful Website

Iedereen blijft maar zeggen dat je een website nodig hebt, maar je blijft het maar uitstellen. Je ziet er als een berg tegenop. Je hebt geen idee waar je moet starten, je kan geen code schrijven maar nog belangrijker, je hebt geen tijd om in deze energie slurpende taak te steken. Ik begrijp je helemaal. Het kost veel tijd om een website te maken en wanneer het je totaal geen energie geeft dan duurt het twee keer zo lang.

Ik kan je hiermee helpen. Samen gaan wij je website maken. We gaan kijken welk platform het beste bij je past en wat je wilt met je website. Jij schrijft je tekst, zoekt uit welke foto’s je op je site wilt en beslist welke kleuren je wilt gebruiken op je site. Ik bouw dan je website voor je. Dit betekent dat je binnen twee weken je website kan lanceren en iedereen kan laten weten dat je een fantastisch bedrijf hebt.


Wat krijg je als je mij je website laat bouwen:

 • Input van alle tekst en foto’s.

 • Aanpassing van kleur en lettertype.

 • Basis SEO.

 • Nieuwsbrief en formulier integratie.

 • Blog set up.

 • Na lancering 30 dagen email ondersteuning.

Investering begint vanaf 795,-

plus de kosten van Squarespace

 

Wanderful Ondersteuning

Je hebt al een website. Ik heb die voor je gebouwd, je hebt het zelf gedaan of je hebt iemand anders de opdracht gegeven om het te maken. Je wilt dat je website up-to-date blijft. Je wilt je tekst af en toe veranderen, je wilt je prachtige foto’s toevoegen, je wilt iedereen de kans geven om je blog te lezen of naar je vlog te kijken. Dit kost jou allemaal tijd. Tijd die je niet wilt steken in dit. Het geeft je niet de energie die andere dingen in je bedrijf je wel geven. Dus doe het ook niet. Laat het aan mij over. Ik doe het met alle liefde voor je.

investering is 45,- per uur

Stuur mij een email en vertel mij wat je graag aan mij overlaat.

Email Marketing Systeem

Wil je je klanten laten weten dat je een aanbieding hebt die ze niet kunnen weerstaan of wil je een follow-up wanneer iemand een product koopt via je site? Wil je je volgers met iets anders inspireren dan een Facebook post of wil je nieuwe klanten aantrekken met een weggever? Al deze dingen kun je doen met een email marketing systeem.

Natuurlijk kost het tijd om dit in te richten. Plus de tijd die het kost om uit te zoeken hoe je het doet. Hiermee kan ik je helpen.

Wat krijg je als ik een email marketing system voor je inricht:

 • Systeem set up.

 • Eerste inschrijfformulier.

 • Nieuwsbrief template.

 • Nieuwsbrief integratie.

 • Eerste automation/sequence.

investering begint vanaf 595,-

Ook kan ik je ondersteunen nadat ik het heb ingericht of als je zelf al een email marketing system hebt. Ik kan je helpen met de planning van je nieuwsbrieven of helpen met meer automations/sequences, etc.

Investering van 45,- per uur

Stuur mij een email en vertel mij welke werkzaamheden je graag aan mij wil uitbesteden.

christin-hume-505823-unsplash.jpg

Webinar

Nee, ik ga geen webinars voor je geven. Daar ben jij zoveel beter in. Wel kan ik de voorbereiding van je overnemen. Ik maak het webinar voor je, zorg ervoor dat mensen zich kunnen inschrijven en ik zorg ervoor dat er een follow-up is. Want laten we wel wezen, jij wilt dat de mensen die aanwezig waren bij je webinar iets van je kopen.

INVESTERING VAN 45,- PER UUR

Stuur mij een email en vertel mij welke werkzaamheden je graag aan mij wil uitbesteden.  

Natuurlijk wil je weten wie de persoon achter Wanderful Assistant is. Laten we beginnen met het feit dat ik een echte introvert ben en graag op de achtergrond bezig ben. Ik ben er om jouw leven makkelijker te maken. Om je te helpen met de werkzaamheden die je niet wil doen of waar je geen tijd voor vrij wil maken.


Ik heb Wanderlust. Ik heb al een aantal mooie reizen kunnen maken en ik wil er zeker nog vele maken in de toekomst. Mijn favoriete reizen waren naar The Deep South, Texas en West-Amerika. Wat is jouw droomvakantie en komt deze dichterbij als ik je help? Ik hoop het wel! Ik wil dat iedereen voelt wat ik altijd voel als ik aan het reizen ben: totale vrijheid.

Ik hou van lezen. Het is geen toeval dat je ook in het menu een knop Proofreading ziet. Ja, ik proofread Engelse boeken.

Mijn favoriete tv-serie aller tijden is Buffy the Vampire Slayer. Waarom heb ik dit opgeschreven? Omdat mijn liefde voor deze serie mij het beste omschrijft.


 

DSC_2559.jpg
Marit weet mij op snelle wijze wegwijs te maken in de verschillende systemen, waardoor ik direct kan doorpakken. Ze heeft me geholpen met Wordpress Thrive en met de online leeromgeving Wishlist en Thrive Apprentice. Handig is dat we dit doen in een Zoomsessie waarbij ze mijn scherm kan zien. Alle vragen worden direct live of direct na een sessie via de mail beantwoord. Ik heb haar al aangeraden bij collega ondernemers. Verder is ze ook nog een leuke vrouw vol begrip en met geduld.
— Ellen, eigenaar Ellen Borst

Wil je meer weten over wat Ellen doet?

Bezoek haar website www.ellenborst.com

Al een tijdje liep ik met het idee rond om de tools vanuit de praktijk uit te bereiden. Dus niet alleen adviezen tijdens de consulten maar mensen ook tussentijds voorzien van voedings- & gedragslessen om ze zo nog beter te ondersteunen in het behalen van hun doelen . Marit heeft mijn teksten in mijn huisstijl opgemaakt en een online programma ingericht zodat alles automatisch bij mijn klanten komt. Het resultaat ziet er super gaaf uit en het scheelt mij zoveel tijd! Daarnaast heeft mijn samenwerking met Marit mij professionele reclame-uitingen/Facebookberichten opgeleverd, doordat zij mij kennis heeft laten maken met een fantastisch grafisch programma.
— Louise, eigenaar Groot in de Praktijk

Wil je meer weten over wat Louise doet?

Bezoek haar website www.grootindepraktijk.nl

Marit is een sympathieke en warme VA waarmee het heerlijk samenwerken is. Ze werkt snel, accuraat en voortvarend. Voor Soul Island Ibiza ontwikkelde ze het format van een nieuwsbrief, waarmee ik nog altijd blij ben. Marit, dank je voor je mooie werk. Je bent een VA om op te bouwen.
— Irene, Soul Island Ibiza

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer tijd creëren, vul dan onderstaand formulier in of mail mij via hey@wanderfulassistant.com 

Naam *
Naam
christin-hume-505826-unsplash.jpg