Wanderful Website

Iedereen blijft maar zeggen dat je een website nodig hebt, maar je blijft het maar uitstellen. Je ziet er als een berg tegenop. Je hebt geen idee waar je moet starten, je kan geen code schrijven maar nog belangrijker, je hebt geen tijd om in deze energie slurpende taak te steken. Ik begrijp je helemaal. Het kost veel tijd om een website te maken en wanneer het je totaal geen energie geeft dan duurt het twee keer zo lang.

Ik kan je hiermee helpen. Samen gaan wij je website maken. We gaan kijken welk platform het beste bij je past en wat je wilt met je website. Jij schrijft je tekst, zoekt uit welke foto’s je op je site wilt en beslist welke kleuren je wilt gebruiken op je site. Ik bouw dan je website voor je. Dit betekent dat je binnen twee weken je website kan lanceren en iedereen kan laten weten dat je een fantastisch bedrijf hebt.


Wat krijg je als je mij je website laat bouwen:

  • Input van alle tekst en foto’s.

  • Aanpassing van kleur en lettertype.

  • Basis SEO.

  • Nieuwsbrief en formulier integratie.

  • Blog set up.

  • Na lancering 30 dagen email ondersteuning.

Investering begint vanaf 795,-

plus de kosten van Squarespace

 

Wanderful Ondersteuning

Je hebt al een website. Ik heb die voor je gebouwd, je hebt het zelf gedaan of je hebt iemand anders de opdracht gegeven om het te maken. Je wilt dat je website up-to-date blijft. Je wilt je tekst af en toe veranderen, je wilt je prachtige foto’s toevoegen, je wilt iedereen de kans geven om je blog te lezen of naar je vlog te kijken. Dit kost jou allemaal tijd. Tijd die je niet wilt steken in dit. Het geeft je niet de energie die andere dingen in je bedrijf je wel geven. Dus doe het ook niet. Laat het aan mij over. Ik doe het met alle liefde voor je.

investering is 45,- per uur

Stuur mij een email en vertel mij wat je graag aan mij overlaat.